fredag 23 september 2016

Hillevi Engström flyr bullshitjobbet!

.
Hillevi Engström (M) som efterträdde Rikskleptomanen för bara en månad sedan som ”Samordnare mot våldsbejakande extremism” har nu skippat låtsasjobbet.

Det är känt bland många, att ”samordnare” är en titel som egentligen innebär att fråga är om ett bullshitjobb, ihopsnickrat endast för att föda politruker som visat sig vara odugliga och därför hamnat på regeringskansliets elefantkyrkogård.

I det här fallet hittades jobbet på för att skapa en orsak till att försörja Mona Sahlin på skattebetalarnas bekostnad efter att hon visat sig oduglig på alla andra uppdrag som maffiabröder och -systrar fixat åt henne. Givet den särskilda bakgrunden till att ämbetet finns ska det inte uteslutas att det finns fler på institutionen som inte vare sig presterar eller förväntas prestera någonting alls.

Det var naturligtvis aldrig meningen att uppdraget skulle gå till en moderat, men när Mona Sahlin och hennes korrumperade polis ställde till det uppstod en villervalla som kom att resultera i att Hillevi Engström utsågs. Kanske vill de röda bröderna bli av med henne i Upplands Väsby?

Att erbjuda henne att bli samordnare mot våldsbejakande extremism var naturligtvis en förgiftad kalk. Redan att utses till Mona Sahlins struntjobb är naturligtvis kränkande för envar som duger något till. Det är ju en signal om att man är oanställbar. Dessutom är ju jobbet omöjligt. Det finns inget en sådan institution kan bidra med för att lösa det problem som gett institutionen dess namn. Till det krävs helt andra bandage. Den förväntas inte ens bidra med något. Jobbet finns bara för att lura i de mest lättlurade av alla lättlurade människor att regeringen har tagit itu med problemet med våldsbejakande extremism.

De som jobbar där kan naturligtvis inte att lägga två strån i kors för att motverka utvecklingen mot våldsbejakande extremism. Det är ju inte så att de som blir våldsverkare och terrorister inte vet att det är fel. Snarare är det så att de är gränslösa individer fostrade av gränslösa föräldrar. Gränslösa personer botas inte av att man håller på och lallar med dem.

Däremot ligger innehavaren av ämbetet bra till för att bli regeringens syndabock när det går åt helvete. Samordnaren har inte lyckats osv. Kanske är just det vad Hillevi Engstöm märkt under sin "smekmånad" eftersom hon nu flyr uppdraget. Kanske var det också därför uppdraget nu gick till en moderat, när Rikskleptomanen tog sitt och den korrumperade men i tjänsten tydligen straffimmuna polisens pick och pack och gick?

Det går inte att tygla gränslösa araber genom att låta ett fungerande rättsväsende ersättas av pladder. Och det går inte att på gamla dagar lära Mona Sahlin vad som misslyckats under ett helt liv. Att skydda henne från rättsväsendet har uppenbarligen inte varit rätt medicin.

Samordnaren mot våldsbejakande extremism har endast två uppgifter i livet: att lyfta lön och att komma ihåg att andas.

Falun fredagen den 23 september 2016
Mikael Styrman
.

2 kommentarer:

Johan Ahnström sa...

Mona Toblerone är och har alltid varit en pissliberal förklädd i sossekläder som satt den egna vinningen i första rummet genom alla tider. Vi som är vänster på riktigt har aldrig haft något att rösta på sedan högern mördade Palme.

Johan Ahnström sa...

Mona Toblerone är en pissliberal förklädd i socialdemokratiska kläder. Egna karriären först. Vi som är äkta cänster har inte haft något att rösta på sedan HÖGERN mördade Olof Palme. Jag ville aldrig ha in dessa horder av muslimer som HÖGERN genom pissliberal propaganda importerat. Vi är rökta nu. På grund av svenska folket som röstat med gluteus maximus.