lördag 26 juli 2014

De religiöst laddade propagandakrigen

.
Varje dag matas vi med propaganda i media. Vanligtvis förklädda till nyheter.

Även på mailen pågår det ett propagandakrig. Det är just nu två sorters propaganda som överglänser allt annat. En kampanj går ut på att judarna och/eller Israel ligger bakom allt ont i världen. Att judarna styr allt mot ett bestämt mål och med en dold agenda. Dock är det en aning oklart mot vilket mål. Det tycks vara mot någon sorts lite oförklarat och ologiskt ondskans herravälde som kan sägas vara en mix mellan de onda krafterna i Läderlappen (Batman för dagens unga), Stålmannen och James Bond. Och just förebilderna som man associerar till säger nog en hel del om substansen i kampanjen.

Det är en sorts religionspolitisk propaganda som pågått i ett par tusen år - kanske ännu mer. Genom århundradens lopp har den fått, eller snarare använts till att få, enfaldiga människor att ställa till med de underligaste ting. Vår historia kantas av en till synes ändlös rad av judeförföljelser, den ena avskyvärdare än den andra. Men de har sällan eller aldrig uppstått spontant. Det har alltid funnits ondskefullt slödder i bakgrunden som dragit nytta av judeförföljelserna och som själva alltid kommer undan sitt ansvar för vad de ställt till med. Och så länge de kommer undan kommer förföljelserna naturligtvis att pågå.

Den andra förföljelsen som dominerar är muslimförföljelsen. Enligt den håller muslimerna på att ta över världen. Lyckligtvis vet vi varifrån den kampanjen emanerar och vilka krafter som producerar dumheterna. Efter det kalla krigets slut såg sig det militärindustriella komplexet om efter en fiende som kunde motivera komplexets existens. Det fick bli muslimerna. Och nu deltar den ena efter den andra nyttiga idioten i deras propagandakrig. Ett vanligt påstående, som förmodligen många försöker att dra nytta av, är att muslimerna håller på att ta över Sverige. Men så är det ju inte. Däremot håller svenska politiker, byråkrater och den verklighetsförnekande godhjärtade dumheten på att överlåta Sverige till muslimer, som om det finns för få muslimska länder i världen. Många ser förstås det och oroas av det. Men istället för att vända sin irritation, ilska och vanmakt mot de skyldiga riktar man den mot muslimerna som är oskyldiga till de svenska dumheterna.

Jag kan inte låta bli att associera till Mauritius dronter. De hade inga naturliga fiender och kunde därför varken flyga eller springa. De försökte bara lugnt gå undan när holländarna sprang ikapp dem, slog ihjäl och åt upp dem. Överensstämmelsen är förstås inte hundraprocentig. Men precis som dronterna försvarar inte svenskarna sig själva mot hotet. Man kan säga att svenskarna försvarar sig mot symptomen men gör inget åt sjukdomen.

Symptomen är, att det invandrar mycket människor från andra kulturer till Sverige och att svenskarnas kultur trängs undan av olika invandrade kulturer men, märk väl, genom åtgärder vidtagna av svenskar.

Sjukdomen är, att i en överbefolkad värld med kanske åtta miljarder människor, som uthålligt kanske kan föda två miljarder, tror godhjärtade verklighetsförnekande svenskar att alla världens problem kan lösas i Sverige och för att inte bete sig intolerant mot invandrare och potentiella invandrare undertrycker godhjärtade och verklighetsförnekande svenskar sin egen kultur.

Man behöver inte studera exempelvis muslimska länder särskilt mycket för att inse vad det kommer att betyda för kvinnans ställning i framtidens Sverige.

Men, som sagt, det är inte muslimerna som håller på att ta över Sverige. Det är svenskarna som håller på att lämpa över sitt land till muslimerna.

Om man ska bli frisk måste man behandla sjukdomen - inte symptomen. Om man vill stoppa islamiseringen av Sverige måste man därför agera mot de svenskar som genomför den - inte mot i sammanhanget ganska oskyldiga muslimer.

Men man uppfylls inte precis av hopp när man ser att den svenska idiotin sysselsätter sig med huruvida man kan kalla en kaka för negerboll eller om man kan sälja lakrits med hjälp av en logotyp föreställande en stiliserad negerpojke.

Vad sedan beträffar det globala problemet så innebär det att ungefär sex miljarder människor kommer att dö. Om det räcker med det har det gått bra. I värsta fall stryker hela mänskligheten med och naturen börjar om. I det långa loppet är det senare naturligtvis det enda troliga scenariot.

Södertälje söndagen den 26 juli 2014
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Mkael Möller sa...

Om du studerar den religiösa litteraturen för judarna och islamisterna finner du svar.

Bygg sedan på med tex Jewish Supremacism och varför inte böcker om Churchill - så småningom finner du svaret.

Varför inte ställa frågan om vilka som finansierade och tjänade på världskrigen.

Med vänlig hälsning
Mikael Möller