söndag 5 januari 2014

I väntan på…vadå?

.
Det måste pågå någonting verkligt traumatiskt någonstans i Sverige, som verkligen får kallsvetten att bryta fram i pannorna och den existensiella ångesten att hemsöka Sveriges nyhetsredaktörer, för så mycket dumheter och nonsensnyheter som de senaste dagarna har inte publicerats i svenska nyhetsmedia på mången god dag och år.

Vad är det för hemskt farlig fråga som utvecklar sig just nu som nästan får en att vilja åka runt och dela ut valium till alla dessa stackars ängsliga maffia-medarbetare?

Mutholm fredagen den 3 januari 2014
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Anders Bäckström sa...

Den om Mandela och världen är ett av de bästa jag läst på mkt länge:) "Klockrent" för att använda en klyscha inom idrotten! Jag har förstått att du inte är speciellt idrottintresserad, eller har jag fel? När det gäller Norrbottnisk media och Luleå Hockey, så skriver man inget som kan skada den goda "relationen2 med styret i dito+ det finns mycket att gräva i där, men media är tysta. då är det inte underligt att vi som medborgare, supportrar m fl benämningar inte får annat än det som passar eablissemanget. När media inte nshar modet att ta match med en Hockey klubb som spelar "under täcket2 kan man inte förvänta sig, något annat heller. De så kalldes "kioskvältarna" inom media är tyvärr en svunnen tid. Media har blivit en reklampelare, som fyller ut med sk nyheter som du så rikitgt skriver, finns på behörigt avstånd. Kalix och bandyn den skriver man enbart positivt om, det är för många politiker inbalnade i den klubben. Där är man beredd att bygga för 60 milj för inte ens 300 utövare? Bra med alaska, det är den typen av sk nyheter vi kan få ta del av...Undersökande journalistik i det dagliga mediat finns inte längre!