lördag 29 juni 2013

Ännu en mask faller

.
Uppdaterad sön 30/6-13, kl 10:40

Den välrenommerade brittiska tidningen ”The Guardian” rapporterar idag om att tidningens websida delvis censurerats av US Army, så att inte den amerikanska arméns personal kunnat läsa artiklar som handlat om avlyssningsskandalen som följde på visselblåsaren Edvard Snowdens avslöjanden.

Inte bara påminner det om Sovjetunionen när det var som värst. Det är en direkt avbild eller kanske till och med överträffar Sovjet när det spelade rollen av världens buse. Samtidigt visar det, att man är väl medveten om att man beter sig skumt och att det skulle kunna störa motivationen för de normalt mycket fosterländskt indoktrinerade amerikanska soldaterna, om det gick upp för dem att de i själva verket försvarar ondskans imperium.

Det stör inte heller den bilden att US Army konfronterad med uppgiften nekar, för att senare bekräfta uppgifterna genom en annan gren av US Army.

Och samtidigt som jag sitter och skriver detta rapporterar TV-nyheterna om att även EU-kontor avlyssnats av de amerikanska psykopaterna. De demokratiska maskerna står som spön i backen i dagarna.

Här är länken till hela artikeln i The Guardian för den som vill läsa den, klicka här.

Övertorneå lördagen den 29 juni 2013
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Holohoaxx sa...

"Amerikanerna"..
Jaja, infiltrerade av den lilla grupp som lagt beslag på penningpressen.