fredag 8 mars 2013

Åk till Thailand, Allan

.
Media har rapporterat om att den tidigare ägaren till Lomsjö Bär har gripits i Thailand. Personen i fråga är känd för att ha blåst drygt 160 thailändare på deras lön.  Mot den bakgrunden framstår det nog som ganska djärvt, för att inte säga en smula korkat, att åka till Thailand och uppehålla sig där.

Nu var ju Lomsjö Bär bara en ganska obetydlig underhuggare till Norrfrys/Polarica och Allan Lehto. På motsvarande sätt var Harnesk på bärhandlarnas riksorganisation bara en marionett. Bakom de organiserade bedrägerierna, eller ska vi säga slavhandeln, som riktade sig mot thailändarna stod Allan Lehtos Norrfrys/Polarica. Tyvärr var det för mycket politiska småpåvar inblandade i Norrfrysbedrägerierna med skattemedel för att vårt politiskt korrumperade rättsväsende skulle kunna rannsaka Allan Lehto. Decennier av tvätt av bidragspengar till Norrfrys har gjort sin verkan. På grund av medbrottslingarnas samtidiga inflytande och utsatthet för påtryckningar har Allan blivit "untouchable" för vårt korrumperade "brottsväsende". Lika svår att ingripa mot som Bo Johansson och hans Obol samt bedrägerierna mot LKAB.

Den som förväntar sig att det svenska rättsväsendet ska kunna utreda och eventuellt rannsaka Allan Lehto för att klarlägga hans eventuella roll i bedrägerierna och utdöma straff väntar nog förgäves.

Men om Lomsjö Bärs ägare kan åka till Thailand kan väl även Allan Lehto göra det?




- Åk till Thailand, Allan. Det finns säkert ingen där som vet vilken roll Du spelade i slavhandeln och bedrägerierna riktade mot de thailändska plockarna.

Övertorneå torsdagen den 7 mars 2013
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: