tisdag 22 januari 2013

Tekniska problem på bloggen


.

Läsare har uppmärksammat mig på att de har problem att läsa bloggen. Såvitt jag har kunnat finna ut kan läsare som har Windows och använder Microsofts webbläsare Explorer vara drabbade av problemet.

Det är väl inte direkt uppenbart om felet härrör från Googles blogghotell eller Microsofts Explorer men jag har felanmält saken till Google, så får vi se. Google, liksom Hotmail, brukar vara svåra att komma fram till när man har problem. Man brukar hamna i en loop av vidarekopplingar som till slut inte leder någonstans. Men det här meddelandet gick i alla fall iväg. Och Google svarar ju åtminstone när politiker hör av sig och vill ändra sökparametrar för att skydda någon brottslig politiker eller minska någon bloggs genomslagskraft eller publicera fejkade undersökningar som även de undergräver någon bloggs auktoritet och genomslagskraft. Det är inte bara i Kina Google slickar makten. Det sker här också.

Felet verkar inte beröra Appledatorer med någon av webbläsarna Safari, Firefox eller Google Chrome. Det verkar inte heller drabba Windowsdatorer med någon av webbläsarna Firefox eller Google Chrome. Den som vill kunna läsa bloggen och inte vill vänta på eventuell felavhjälpning kan enkelt ladda ned någon av de angivna webbläsarna från nätet.

Lycka till!

Övertorneå tisdagen den 22 januari 2013
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: