fredag 9 november 2012

Nya Moderaterna + Sosseriet = Sant!


.
SVT Text-TV skrev i dag , söndagen den 4 november 2012 :

Löfven: Nej till utrikessamarbete

Socialdemokraternas ledare Stefan
Löfven säger till Svenska Dagbladet
att ett nytt samarbete mellan hans
parti, Miljöpartiet och Vänsterpartiet
om utrikespolitiken är uteslutet.

Inför valet 201O fanns ett rödgrönt
valmanifest med bl.a. en punkt om att
USA ska avveckla sina kärnvapen och
militärbaser utanför landets gränser.

- Överenskommelsen var inte lyckad. Jag
skulle aldrig medverka till något
liknande. Nu utvecklar vi den social­
demokratiska politiken , säger Löfven ,
som är sin första resa som
partiledare till mellanöstern.

------------------------------

Det här är förmodligen det första synliga tecknet det förestående, men hittills hemliga , samarbetet mellan partieliten i Nya Moderaterna och partieliten i Gamla Sosseriet.

Skulle valresultatet i nästa val resultera i att exempelvis C och KO inte kommer in i riksdagen, eller att M + FP + C + KO tillsammans inte blir tillräckligt starka , kommer vi med stor sannolikhet att en M + S regering.

För detta talar flera omständigheter.

En sådan omständighet är att väldigt många funktionärer har investerat sin makt, sin försörjning, sin plats vid köttgrytorna, i ett fortsatt eller förnyat maktinnehav. Alldeles för många har gjort det för att inte dessa diskussioner redan ska vara förda mellan de två partieliterna i M och S. l hemlighet naturligtvis.

En annan omständighet är att Finland redan tidigare haft sådana regeringar.

En tredje att Gamla Sosseriets ovan angivna sätt deklarerade ideologiska lappkast innebär en anpassning till fascist. Slickarfalangen i bägge partierna. Ett samarbete ska inte behöva resultera i, att samarbetet med den organiserade amerikanska statsbrottsligheten och platserna vid de fina borden som dessa kontrollerar ska behöva äventyras.

En fjärde är avsaknaden av ideologisk förankring som vår nuvarande grundlag, Regeringsformen, och bidragssystemet till partierna utan medlemmar resulterar i. När makten helt har glidit över i partiledarnas, och den till stor del av partiledaren anställda partielitens händer, har det resulterat i att både M och S, samt i hög grad även övriga partier, har förlorat, övergett, sin ideologiska förankring.  Maktinnehavet har istället blivit ett självändamål.  De bekänner sig därför numera alla till den ideologi, vilken som helst, som kan tänkas betjäna ett maktinnehav.

Båda partierna, som idag har nästan identiska program, kan därför när som helst byta åsikt till vilken annan åsikt som helst, som konsulterna bedömer att gagnar ett maktinnehav. Det räcker med att partiledaren ändrar uppfattning. Till namnet är de idag, av främst historiska skäl, blåa och röda. Bakom kulissen är bägge lila.

l det ögonblick partieliten bedömer att deras egen misskötsel av invandringsfrågan stärkt invandringsfientligheten tillräckligt i Sverige för att det ska gagna ett fortsatt maktinnehav kommer båda att under en kort period förskjutas ideologiskt från lila till svart.

Sverige-Demokraterna som av övriga partier, med massmedias hjälp, för sin kritik mot den förda invandringspolitiken, idag kritiseras för att vara rasister, kommer att kritiseras för sin slappa inställning mot invandrarna.  - Märk väl – mot invandrarna – inte mot den förda invandringspolitiken.


Att det blir här, och varför, finns beskrivet ett utomordentligt tydligt sätt efter en mycket insiktsfull och skarp analys, i den tidigare moderata riksdagspolitikern Anne-Marie  Påhlssons bok "Knapptryckarkompaniet".  Läs gärna den - Du kommer inte att ångra Dig.

Det är bland annat mot den bakgrunden som de vända skyltarna med de numera dolda svastikorna Ekfors kontor i Övertorneå ska ses. Motviljan mot att väljarna ska kunna påminnas om dagens svenska politikers släktskap med 1930-talets nazister går över partigränserna.  Frågan är viktig, att en "borgerlig" regering som med läpparnas bekännelse är företagsvänlig, inte drar sig för att införa en nazistlagstiftning och konfiskera privata företag för att slippa påminnas om sin ideologiska förankring och sin redan planerade framtida färdväg.

Gulag-Kol mården söndagen den 4 november 2012
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: