torsdag 25 oktober 2012

Vem ska vi stäIla till svars?

.
Den 2 juli 2012 skrev jag en blogg "Kriminalvårdspsykopaternas hänsynslöshet" om en äldre svårt sjuk missbrukare som kriminalvården tog in på Kolmården utan att de övriga intagna vare sig informerades om, eller varnades för, riskerna på grund av hans hälsotillstånd, ännu mindre instruerades om hur vi skulle undvika smitta.

Det har nu framkommit, enligt "vanligtvis välinformerad källa", att personen i fråga, som bland annat förorenade toaletterna med sjöar av blodbemängd urin var smittad med

Syfilis + Hepatit B + Hepatit C.

Det är även bekräftat att personen i fråga var smittad med ytterligare en allvarlig smittosam sjukdom. Enligt ännu obekräftade uppgifter av

TBC.

Alla de angivna sjukdomarna är mycket allvarliga. Vissa är obotliga. Vissa är dödliga.
Att det går till på det här sättet inom den svenska kriminalvården är både oacceptabelt och upprörande.

En del av oss är skyldiga. Många till blygsamma brott. Färre till något grövre brott och endast få till allvarliga brott.

Andra är helt oskyldiga och har bara blivit illa klämda av ett dysfunktionellt och/eller korrumperat rättsväsende.

Åter andra är bara skyldiga till att stå i vägen för grova brottslingar förankrade i de etablerade politiska partierna som med kriminella och skrupelfria statstjänstemäns hjälp vill ha oss ur vägen för att kunna beröva oss vara tillgångar.

Vem ska vi ställa till svars, justitieminister Beatrice Ask, om det visar sig att en eller flera av oss har blivit smittade på grund av dessa ovärdiga och inhumana svinaktigheter som pågår inom Ditt fögderi?

- Hur vanligt är det här?

- Hur många
har redan smittats?

Gulag-Kolmården söndagen den 21 oktober 2012
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: