tisdag 23 oktober 2012

På observationslistan

.
En indignerad TeliaSonerachef, Lars Nyberg, uttalade för en tid sedan i TV ungefär att "jag därför har Uzbekistan på min observationslista".

Sedan har det framkommit att TeliaSoneras gränssnitt mot diktatorn i Uzbekistan, Islam Karimov, brevlådeföretaget Takilant i Gibraltar, har fört hundratals miljoner kronor till Sverige - utan att Nordea bank haft något att invända eller har ställt några frågor.

Den svenska maffian tar sig för att, genom sina underhuggare på bankerna, på statens uppdrag, ställa närgångna och kränkande frågor till oss vanliga svenskar om vi vill sätta in exempelvis något obetydligt arvode eller gör något ganska obetydligt kontant uttag av våra egna pengar, för att köpa något.

Men den organiserade statsmaffians medlemmar får föra hundratals miljoner kronor in och ut ur landet samt avlöna sina medbrottslingar och kollaboratörer utan att några frågor ställs eller någon rapportering sker, eller om den sker inte resulterar i någon åtgärd.

Nordea har i efterhand - när de blev ställda inför fullbordat faktum att kontot och pengarna skulle nå offentlighetens ljus, hittat på diverse krystade förklaringar till att transaktionerna fått pågå i hemlighet.

Som en följd härav infinner sig ett antal frågor:

1.
Har Lars Nyberg även Takilants Nordeakonto på sin observationslista?

2.
Finns det fler funktionärer än Lars Nyberg, och i så fall vilka, som har Takilants Nordeakonto på sin observationslista?

3.
Finns det något annat rimligt skäl för Takilant att föra pengarna till Sverige än att betala ut Kick-back till svenska (och kanske finska) höjdare, inblandade i TeliaSonera/Takilant-härvan?

4.
Vad kommer regeringen att göra åt att vanliga medborgare trakasseras i låtsad jakt på penningtvättare, medan maffian får flytta hundratals miljoner kronor, utan frågor och med banksystemets benägna medverkan?

5.
Hur sker utbetalningarna till funktionärerna, och hur har de skett utan att utlösa skatteeffekter och avslöjanden?

6.
Är Skatteverket inblandat eller hur förklarar regeringen att Skatteverket tittar bort när maffian tar ut sina "vinster" som egentligen är stöldgods?

7.
Är Skatteverket bara till för att plundra löntagare och småföretagare, vars företag staten stjäl med hjälp av Ad-Hoc-Iagstiftning, som lagen om tvångsförvaltning av elnät, vilken är tydligt inspirerad av de lagar med vars hjälp nazisterna i 1930-talets Tyskland plundrade judarna på deras tillgångar?

8.
Vad kommer regeringen att göra för att rensa upp i svindlerierna i Vattenfall och LKAB samt övriga svindlerier i TeliaSonera?

9.
Vad kommer regeringen att göra för att komma till rätta med den genom Energimarknadsinspektionen, Skatteverket och Kronofogden pågående stölden av Ekfors-bolagen och plundringen av mig och min familj på vårt företag, våra fastigheter och övriga tillgångar?

Frågorna bör vara av allmänt intresse och det bör vara av särskilt intresse vad regeringen kommer att göra eftersom ett flertal av de omnämnda oegentligheterna antingen har initierats av, eller möjliggjorts av, regeringen och har, och har haft, politiker i allianspartierna som aktiva och drivande deltagare.

Gulag-Kolmården söndagen den 7 oktober 2012
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: