torsdag 25 oktober 2012

Ljög för dåligt

.
Helena Olsson fick, åtminstone tillfälligt, sparken från Parken Zoo.

Varför?

För att Parken Zoo godtyckligt och lättvindigt hade dödat utrotningshotade djur som de säger sig värna? Eller för att de hade förvarats i frysbox?

Nej, för att hon ljög för dåligt så hon kunde beslås med att ha ljugit och på detta sätt har "skadat Parkens Zoo:s varumärke"...

Politikerna i styrelsen är Parkens Zoo:s verkliga problem. De skiter blankt i om de utrotningshotade djuren dör eller lever. Det enda som är viktigt för dem är att de själva håller sig kvar vid köttgrytorna och kan inbilla andra att de osjälviskt kämpar för de vilda djurens överlevnad. De biter sig fast vid de lånta fjädrarna som tillhör de som rättrådigt och osjälviskt kämpar för en god sak. Men de kämpar inte mer för de vilda djuren än Muammar Kadaffi och Saudiarabiens kung kämpade och kämpar för demokrati och rättssäkerhet åt alla.

Eskilstuna-psykopaternas efterspel till Kalla Faktas avslöjanden om Parken Zoo påminner om fotbollslaget som förlorade en viktig match med 28-0. Efter matchen blev det slagsmål i omklädningsrummet om vem släppte in det 17:e målet eftersom matchen vände då.

Parken Zoo:s "trappa" måste städas. Trappor städas uppifrån. Väck med psykopaterna i styrelse och ledning eller lägg ned djurparken. Innan det har skett går det nog inte att få ordning på resten av problemen på djurparken.

GuIag-Kolmården söndagen den 21 oktober 2012
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: