söndag 30 september 2012

Omfattande plundring i TeliaSonera

.
En helt avgörande förutsättning för svindlerierna som de försvunna 2,2 miljarderna i TeliaSonera innebär var att man verkligen förfogade över tvåtusentvåhundra miljoner kronor.

Det gjorde företagsledningen i TeliaSonera.

Varför?

Därför att man med politikens och byråkratins hjälp verkar på en marknad i norden där man får plundra telekunderna.

Under senare år har maffians samvetslösa plundring av telekunderna antagit rent grotesk omfattning med upprörande konsekvenser för befolkningen.

Med snikna och mutade politiker och byråkraters hjälp, har TeliaSonera åkt land och rike kring och raserat fungerande telenät och ersatt dem med mer eller mindre dysfunktionella attrapper. Det har tömt byar och tvingat stora mängder äldre  och/eller sjukliga människor att överge sina hem av säkerhetsskäl. Det har tvingat arbetsföra som ville verka, distansarbeta, utveckla sina företag och bo på landsbygden att överge sina hem för att kommersiella verksamheter inte kan drivas utan fungerande kommunikationer.

Det har gjort att deras hem och gårdar rasat i värde. Alla drabbas de även av dubbla boendekostnader, inkl tele, el, sophämtning, underhåll, försäkring osv. Det är till stor del dessa människor som betalar TeliaSoneras funktionärers tjuverier.

Och det är överbefordrade, odugliga och giriga politiker, invalda med hjälp av partivalsystemet som möjliggör och driver maffians härjningar. De blundar och duckar för denna ”kapitalöverföring” för att själva få vara med och dela på stöldgodset, direkt eller indirekt, beroende på den egna positionen i maffiastrukturen.

Gulag-Kolmården torsdagen den 20 september 2012
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: