onsdag 22 augusti 2012

Zebran är ett randigt djur…

.
Den svenska maffian har under veckan trängts av avslöjandena om att Näringsdepartementet, Tillväxtverket, Vinnova och Stiftelsen för Strategisk Forskning alla använder skattemedel till personligt lyxliv istället för till samhällsnyttig verksamhet. Och de lär ju inte vara de enda statliga institutionerna som gör så…

För att hålla emot avslöjandena och kollra bort skattebetalarna mobiliseras nu alla ”goda” krafter.

Skattetorpederna får presentera en fejkad undersökning som visar att de avslöjade svindlerierna leder till att folk vill betala ännu mer skatt J för att gangstrarna ska få ännu mera pengar att leva lyxliv för.

Och samtidigt som TV4, fredagen den 17 augusti 2012, berättar om detta i morgonsoffan ordnar man telefonväkteri med Elisabeth Tarras-Wahlberg, om kungligheterna, för att stärka den nationella samhörigheten.

Känns mönstret igen?

Efter ryska revolutionen avkristnades Sovjetunionen och kyrkorna användes inte sällan till kreaturs stallar.

När Hitler angrep Sovjetunionen och Stalin kände sig trängd uppmanades ryssarna åter att gå i kyrkan.

Den svenska maffian plockar ofta, med den maffianstrukna pressens hjälp, fram orsaker till att kanalisera folkligt missnöje mot kungahuset, när de behöver dölja egna illdåd och vill rikta om den folkliga ilskan mot någon annan.

Men nu, när potemkinkulisserna krackelerar och vidden av tjuveriet blir uppenbar för allt fler människor och hotet mot den egna ställningen börjar kännas allvarligt, tas stalinisternas propagandatrick åter till heders och befolkningen, leds mot kungadyrkan och underkastelse.

- Zebran är ett randigt djur, ränderna går aldrig ur!

Gulag-Kolmården fredag den 17 augusti 2012
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: