onsdag 22 augusti 2012

Lambertz gör en ”da Costa”

.
I kölvattnet på rättsväsendets mörkläggning av styckmordet på Catrine da Costa gjorde domarna i Stockholms Tingsrätt en ful eftersläng i domen mot ”allmänläkaren” och ”obducenten”, vilken kom att förstöra deras liv.

Oförmögna som de var att döma de utsedda syndabockarna för mord skrev man in i domen att det var ställt utom rimligt tvivel, att de hade styckat Catrine da Costa, men inte kunde fällas för detta eftersom det var preskriberat. På grund av en juridisk teknikalitet kunde inte denna dom undanröjas eftersom själva domen var friande. Så de blev friade, men ändå fällda, och det utan möjlighet till överprövning.

Och de övriga kompisarna till mördaren inom nomenklaturan använde den friande domen till att dra in läkarnas legitimationer. Så de blev stämplade som likstyckare och berövades sina försörjningsmöjligheter och blev även indirekt utpekade som mördare - utan att kunna få domen undanröjd i högre rätt.

Härom dagen gjorde justitierådet Göran Lambertz likadant.

Efter att Thomas Quick blivit friad för flera mord åberopar justitierådet ”bevisning” som är på dagisnivå och stämplar den nyss frikände som mördare i alla fall. Allt för att skydda sig själv, sin egen sovjetgranskning, sina kompisar och de verkliga mördarna!

Leif GW Persson sa någonting om att Lambertz var i färd med att göra professionellt självmord.

Det är frapperande hur hårt korruptionen inom rättsväsendet drabbar de människor som rättsväsendet ska skydda.

Gulag-Kolmården tisdagen den 21 augusti 2012
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: