fredag 20 juli 2012

Penningtvätt på hög nivå

.
Nu hänger euron, eurostaterna, England, Europas banker, USA, dollarn och de amerikanska bankerna på kanten till avgrunden. Ja, praktiskt taget hela världsekonomin hänger på kanten och hotar falla. Det beror åtminstone delvis på att politikerna slarvat bort skattebetalarnas pengar till maffian.

Som en följd därav har man gått ”all in” med alla pensionsbesparingar. Bokstavligen talat hänger därför allt nu på kanten till avgrunden.

Till det som håller Ebberöds europeiska och amerikanska bankväsende uppe hör maffians pengar. De cirkulerar som bäst i systemet. För det är väl ingen som tror att de ligger avskiljda någonstans i ett kassavalv av Joakim von Anka-typ?

Är det någon som tror att maffian tillfrågas varifrån deras pengar kommer? Vare sig i vanliga fall eller i rådande läge?

Kan vi nu äntligen, vi vanliga människor, och faster Agda, slippa de kränkande frågorna från maffians underhuggare om varifrån vi har fått pengarna, när vi vill sätta in någon mindre summa på någon av de konkursmässiga bankerna?

Om man inte bryr sig om miljarder, varför då hålla på med dessa översittarmetoder om någon futtig tiotusenlapp?

Kan det inte räcka med barnsligheter nu, Anders Borg och Beatrice Ask?

Gulag-Kolmården måndag den 9 juli 2012
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: