tisdag 3 juli 2012

Lögnfabriken korrigerar

.
TV:s text-TV uppger idag att en ”internationell forskargrupp” kommit fram till att antalet omkomna i svininfluensa 2009 inte var knappt mätbara några hundra dödsoffer utan istället 284 500. Eftersom många dödsfall anses ha inträffat i Asien och Afrika tror man att det kan ha varit så mycket som 579 000 dödsoffer. Jag trodde annars att folk i Asien och Afrika var fullt upptagna med att dö av malaria, gula febern och olika bristsjukdomar som till exempel svält. Men det var ju ändå klädsamt av den ”internationella forskargruppen” att de inte kom fram till att antalet döda i svininfluensan var 284 425 eller exempelvis 579 804. Någon yrkesheder hade de trots allt, mutkolvarna.

Det är klart att när väl läkemedelsindustrin lärt sig att man inte alls behöver hålla på och forska fram läkemedel i tiotals år utan istället kan använda sig av gammalt overksamt vaccin, långfingrade politiker och tjänstemän samt en korrumperad press för att skrämma till sig miljarder för värdelöst vaccin mot obefintliga sjukdomar så har nog det här fenomenet kommit för att stanna. Det försvinner nog inte förrän falsk och ogrundad marknadsföring av läkemedel kombineras med hot om dödsstraff.

Hur många ska vanställas nästa vinter för hela sitt liv efter att ha låtit sig skrämmas att inta värdelöst vaccin för att en skrupelfri läkemedelsindustri lärt sig att tillsammans med politiker och tjänstemän svindla till sig miljarder?

Gulag-Kolmården tisdagen den 26 juni 2012
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: