tisdag 3 juli 2012

I mutkolvarnas och kleptomanernas paradis

.
Det är naturligtvis inte bara i Sverige som skattemedel används till fel saker. Ett aktuellt exempel rapporterade media om igår, måndagen den 25 juni 2012, möjligen sig själva ovetande.

I Colorado i USA har 11 000 personer blivit hemlösa till följd av skogsbränder. Varför? På grund av skogsbränder? Nej, så enkelt är det inte. Det är som med det svenska pandeminvaccinet. Lägger man miljarder på nonsens för att en korrumperande läkemedelsindustri är skickliga och hänsynslösa marknadsförare så blir det inga pengar kvar till sådant som de egentligen skulle behövas till. Har man inställningen att det inte finns något tak för hur mycket ett liv får kosta, då kommer pengarna aldrig att räcka. Då infinner sig istället en huggsexa som kan beskrivas som först till kvarn får först mala…och övriga blir utan.

I attentatet mot World Trade Center, oavsett vem som gjorde det, och varför, omkom ca 3 000 personer. Uppgifterna är osäkra och varierar i intervallet mellan 2 700 och 3 000 personer.

I USA omkommer ca 41 821 personer i trafikolyckor (siffran avser 2002 och kommer från www.wiki.answers.com), utan att något nämnvärt görs åt den saken. 106 000 personer omkommer till följd av felaktig användning av konventionella läkemedel (källa: www.disastercenter.com). 500 000 personer dör på grund av rökning varje år (källa: Wikipedia). Fler exempel på ofta onödiga dödsfall som ingen gör något åt därför att andra tjänar pengar på dem kan säkert ges, men dessa räcker för att bevisa min tes.

Under de elva år som förflutit sedan 9/11 har därför 7 288 259 personer omkommit bara genom de nyss uppräknade sätten. Högt räknat 3 000 personer dog i samband med det obetydliga attentatet 9/11. Dvs 9/11 svarade inte ens för en procent av dödsfallen. Faktiskt inte ens för en promille, utan endast för 0,4 promille av dödsfallen. Men det kränkte ett manipulerat och fördummat folk som håller på att äta ihjäl sig på snabbmat medan de förbrukar jordens oljeresurser förflyttande sig från snabbmatställe till snabbmatställe.

Vad använder då George W Bush, Barack Obama och de mutade krutuppfinnarna i den amerikanska kongressen pengarna till? Jag vet inte om något över huvud taget värt att nämna görs åt de exempel jag räknat upp? Men så många miljarder används i alla fall i efterspelet till det obetydliga attentatet mot de felbyggda skyskraporna att hela den amerikanska nationen är på väg att gå i konkurs på grund av detta. Och naturligtvis även på grund av ett genomkriminaliserat bankväsende som strör så mycket mutor omkring sig att troligen inga politiker kommer att göra något åt det innan sammanbrottet.

Summan av kardemumman är att den amerikanska statsförvaltningen har blivit självförstörande. Hela nationen håller på att gå i konkurs för att man inte kan hantera korruptionen som emanerar från framför allt två källor: försvars- och säkerhetsindustrin och finansindustrin. Påfrestningarna på befolkningen av en eventuell, eller snarare trolig, amerikansk statskollaps kan nog inte överskattas.

Och i Colorado visar det sig redan på det sättet att det inte finns några pengar till brandbekämpning eftersom alla skattemedel samt oerhörda mängder lånade pengar används till att bekämpa inbillade hot istället för verkliga.

Hoten mot USA, liksom Sverige, kommer inte utifrån. De kommer inifrån.

Gulag-Kolmården tisdagen den 26 juni 2012
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: