tisdag 5 juni 2012

Camorran – Släng dig i väggen

.
Nu när det ekonomiska sammanbrottet kommer allt närmare presenterar bankmaffian allt absurdare idéer. I dagens tidning, minns ej vilken, kunde vi läsa att förslag väcks om att dels skapa Euro-obligationer för solidariskt ansvar för alla skulder och dels skapa en gemensam organisation för att finansiera upp alla banker på obestånd.

En sådan lösning skulle smälta samman maffian med nationalstaternas kassor. Det skulle innebära det totala sammanbrottet för nationalstaterna, alla trygghetssystem och det monetära systemet i Europa samt innebära maffians övertagande av alla tillgångar.

Vi brukar säga att den sista idioten inte är född än. Och så kanske det är. Men den största galningen tycks i alla fall vara född, av det förslaget att döma. Och han är nog politiker.

Jämfört med det förslaget är Neapels Camorra inte ett allvarligare hot än en matvägran på ett dagis.

Om det nu är så, som det ser ut att vara, bränns allas våra pensionspengar nu upp. Det sker för att hålla katastrofen för dörren genom att stödköpa aktier på en riggad börs och pumpa in goda pengar efter dåliga i konkursade banker. Allt för att hålla maffians banker under armarna. Då är det snart bara en sak som är viktig att komma ihåg, när man får tag i de politiker och bankdirektörer som har ställt till med det här: Man måste vara noggrann med att justera korgen, så att huvudet verkligen landar i korgen. Den här gången ska vi inte låta de skyldiga komma undan.

Gulag-Kolmården onsdag den 30 maj 2012
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: