onsdag 23 maj 2012

Religiös dubbelmoral ./. Politisk korrekthet

.
Med stigande förundran har vi kunnat följa de israeliska problemen som följer av en snabbt ökande arabisk befolkning i Israel. Så snabbt ökande faktiskt, att araberna i en inte avlägsen framtid kommer att vara i majoritet i Israel. Israelerna hyser därför fruktan inför vad det kommer att medföra för staten Israel, för deras religion, deras styrelseskick, kvinnans ställning osv. Föga anade nog de flesta att det även skulle komma att bli ett svenskt problem.

Vi har också kunnat se Marseille, och andra franska orter, tömmas på fransmän till förmån för, till stor del illegala, invandrare från Afrika. I kölvattnet på invandringen har följt en kriminalitet så grov att polisen inte längre åker omkring i polisbilar. De har fått ge plats för pikétbussar med tungt beväpnade poliser, vilka uppträder parvis. Alltid minst två bussar.

Fransmännen flyr inåt landet i fruktan för, bland annat, ligor som nattetid sprutar in gas i lägenheter och hus. Det vill naturligtvis ingen bli utsatt för. Och vem kan känna förtroende för att dessa gasinsprutande galningar klarar av att begå sina hemfridsbrott och råna sina offer utan att samtidigt döda eller för resten av livet skada sina offer?

I gårdagens Uppdrag Granskning fick vi veta att den muslimska befolkningen i Sverige nu är uppe i fyrahundra tusen. Det sades inte i programmet, men det har tagit oss tiotusen år att bli nio miljoner. Men på bara några år har muslimerna gått från några obetydliga tio tusen till fyrahundra tusen. Ingen upplyftande prognos över framtiden att dra ur de siffrorna ur svensk synpunkt.

Vi fick också i programmet belyst hur en islamsk stat kan fungera genom den medeltida diktaturen Saudi-Arabiens exempel. Saudi-Arabien som för övrigt har både mycket omfattande och ljusskygga affärer med den svenska statens skummaste gömmor och samtidigt finansierar moskéer i Sverige.

Många svenskar tycks vara i tron att de många invandrarna flyr från bland annat religiöst förtryck i sina hemländer. Så har även jag trott. Istället tar de sin religion, och sin underkastelsetradition med sig. Måhända något som tilltalar maktgalna psykopater i den svenska makteliten?

Muslimsk tro och sedvänja skiljer sig från svensk lag och sedvänja. På vanligt svenskt korrumperande sätt försöker den svenska staten dölja detta genom att betala statsbidrag till moskéerna. Bidragen betalas ut på villkor att de döljer sin dubbelmoral i förhållande till svensk lag och sedvänja. Det innebär att de officiellt säger sig följa svensk lag, medan de mellan skål och vägg uppmanar sina medlemmar att följa muslimsk sedvänja istället och strunta i svensk lag. På det här sättet kommer kvinnoförtryck och våldtäkter mm in bakvägen i det svenska samhället. Med svenska statsbidrags hjälp.

Denna dubbelmoral klädde man av på ett förtjänstfullt sätt i Uppdrag Gransknings inslag. Det var modigt tycker jag. Det hade jag nästan gett upp hoppet om att någonsin få uttala om svenska journalister.

Den efterföljande debatten mellan islamiska föreningen och integrationsminister Erik Ullenhag, i SVT:s Aktuellt, måste ha retat gallfeber på många svenskar som valde att se Uppdrag Granskning istället för TV-sport. Konfronterad med bedrägeriet och dubbelmoralen som ger moskéerna bidrag, och ställd mot en utslätad och färglös figur som den politiskt korrekte Ullenhag, blev det rena islamiska promenadsegern i Aktuellt. Summan av kardemumman tycks bli att Ullenhag ska skicka ännu mer bidrag till moskéerna. För att utbilda imamer. Som om det skulle vara en svensk statsangelägenhet att utbilda imamer. Och som om det skulle bero på utbildningsbrist att muslimska ledare prioriterar muslimsk sedvänja högre än svensk sedvänja. Nog måste man vara ganska så barnslig för att tro att det är så. Det beror istället på att muslimer inte respekterar oss. De tycker att vi är ett lättlurat folk med lättlurade ledare. Med sådana ministrar behöver nog inte folkpartiet några fiender. Och Sverige-Demokraterna hade en stor dag igår – tack vare Ullenhag & Co. Det blir jobbigt att kamouflera i de manipulerade opinionsmätningarna.

Gulag-Kolmården torsdagen den 17 maj 2012
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Anonym sa...

Myckt bra inlägg, Hade inte tid att se UG, Måste kolla på nätet.
SD