onsdag 11 april 2012

Den feodala Hövitsmannen

.
Krister van der Kwast har varit chefsåklagare. Som sådan har han skenbart gjort den svenska rättvisan stora otjänster. I själva verket kan det istället vara så, att han ofrivilligt har hjälpt den framtida svenska rättvisan på traven genom att blotta den nuvarande rättsväsendeattrappen i all sin kriminella ömklighet.

Som chefsåklagare har van der Kwast hjälpt brottslingarna inblandade i JAS-mutorna att komma undan sitt straff.

Han har också hjälpt åtta mördare att undgå sitt straff för att eventuellt kunna fortsätta sitt värv på våra gator. Åtta familjer har genom hans försorg berövats svar på sina frågor genom att morden på deras anhöriga har preskriberats.

I hur många fler ärenden Krister van der Kwast eventuellt har obstruerat rättvisan undandrar sig naturligtvis min bedömning. Men det finns mot bakgrund av vad som är känt knappast anledning att förmoda att det inte finns mer.

Till sin hjälp har han haft ett antal personer, bland annat tidigare JämO Claes Borgström och ett antal statliga skurkar. Borgströms medverkan leder osökt till misstanken om Tomas Bodströms möjliga medverkan i bakgrunden.

Men varför skedde allt detta?

Det framstår inte som särskilt troligt att det är så enkelt som att ”rättsväsendets” i och för sig usla uppklarningsstatistik skulle bättras på.

Snarare kan det vara så, att någon inflytelserik skurk som är skyldig till något av morden har önskat få det ”uppklarat” och pådyvlat någon annan, för att själv undgå sitt straff och den sociala vanära det skulle föra med sig.

Det svenska ”rättsväsendet” har gjort justitiemord förr. Styckmordet på Catrine da Costa klarades aldrig upp. Den rättsliga hanteringen innehöll många konstigheter och inslag av justitiemord. Mycket talar för att skådeprocessen mot allmänläkaren och obducenten, i kombination med den organiserade förtalskampanjen mot dem bland svenska journalister, vilken fick de flesta journalister (alla?) att dra sig undan från ärendet, i själva verket riggades för att göra det möjligt för den riktiga mördaren att komma undan. Ett sådant inflytande på ”rättsväsendet” har inte vem som helst.

Som feodal svensk Hövitsman är Krister van der Kwast förmodligen helt straffriförklarad. I synnerhet om han agerat på någon höjdares order. Om inte denne höjdare är mördaren finns det fler grova brottslingar i den här härvan.

Att vi har en mördande feodal höjdare, möjligen en seriemördare, lös på våra gator torde vara uppenbart eftersom varken da Costa-mordet eller något av de mord som Thomas Quick dömts för kunnat klaras upp på grund av ”rättsväsendets” spektakel i målen.

Ett antal frågor dröjer sig kvar och kommer kanske aldrig att få sina svar eftersom de groteska justitiemorden lett till att flera av morden preskriberats. Men frågorna måste ändå framföras:

- Finns det ett samband mellan mordet på Catrine da Costa och något eller några av morden som Thomas Quick dömdes för efter ”rättsväsendets” förfalskning av bevis?


  • ·       Finns det en koppling mellan något eller några av morden och personerna som figurerat i ”rättsväsendets” cirkus kring mordutredningarna?


  • ·       Varför går en grov brottsling som Krister van der Kwast, som på så många sätt svikit vårt förtroende, lös på våra gator?


  • ·       Vem är hans beskyddare? Finn hans beskyddare och åtminstone något av morden i härvan är uppklarat.

Gulag-Kolmården den 10 april 2012
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: