måndag 9 januari 2012

Har Du fått oväntat besök till morgonkaffet?

.
För några år sedan, innan jag fick min första politiska fängelsedom, föregicks den av omfattande politiskt initierade myndighetsåtgärder. Efter ett antal år med buggningar, inbrott, avlyssningar, myndighetstrakasserier, blockad, fackliga trakasserier med okynnesstämningar inför AD, politiskt initierade minoritetsrevisorer, särskilda granskningar, taxeringsrevisioner, politiskt initierade låneuppsägningar, ogrundade konkursansökningar, olagliga brottsprovokationer m.m. kom en första kulmen den 25 oktober 2005 med en husrannsakan i stor stil som skulle skapa förståelse hos allmänheten för den första tvångsförvaltningen av Ekfors nät vilken inleddes den 1 november 2005.


 

Jag beskrev mina upplevelser av denna våra politiserade myndigheters våldtäkt mot mig, min familj och våra företag. Beskrivningen som har publicerats i norrbotten hösten 2005 har mig veterligen aldrig varit tillgänglig för läsning på nationell nivå. Det har gått några år men beskrivningen är i allt väsentligt alltjämt aktuell.
Ladda ner pdf-filen genom att klicka här om Du vill läsa.

Övertorneå den 9 januari 2012
Mikael Styrman
.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fruktansvärt hur det kan gå till i detta land, Det är precis som det var i skolan, Mobbarna blir bara större och söker sig jobb med maktpositioner så de legalt kan ge sig på andra, Inte skulle en ny Hitler få svårt att rekrytera inkastare till gaskammare, Undrar hur dom mår ? Kan dom se sig själv i spegeln ? Dom tar nog till alkohol ofta för att döva sitt samvete, Eller har de inget samvete ? Vem bryr sig när erat är överkört och Vattenfall äger ? En Familj och ett företag borta. Avundsjukan i Sverige är ju roten till det hela, Inte får väl en liten privat företagare äga ett sådant elföretag !! Vill man inte vara som "gruppen" på en arbetsplats och tala skit om någon annan för att försöka göra sig själv bättre så blir man fort den de talar skit om när man vänder ryggen till. Kommer det alltid att vara så här i Sverige ?
SD

Mikael Styrman sa...

Svar till SD:

Mobbningen är en etablerad metod att kontrollera andra med i Sverige som möjliggörs av att existensen av den förringas och förnekas i den offentliga debatten.

Då och då uppmärksammas något enstaka mobbningsfall som är särskilt upprörande och blir känt. Det är inte fel att det blir känt, men det har baksidan att det blir en falsk bekräftelse på att det inte går till så här i vårt samhälle utan är undantagsfall. Egentligen är de inte undantagsfall utan toppen på isberget.

Du kan ana att jag har funderat mycket över hur det kan vara så långt mellan den förskönade bild och den skendebatt som målas upp i våra massmedia och verkligheten.

Det där Du nämner kan ha betydelse för att det har blivit så här i Sverige. Fram till Stalingrad 1942 var nästan varenda en i den svenska administrationen nazist. Och den som eventuellt inte var det tvingades låtsas vara det för att inte hämmas karriärmässigt. Efter Stalingrad blev varenda en anglofil och USA-vän. Medan Nazi-Tysklands sammanbrott rensade ut mycket skräp ur den tyska förvaltningen övervintrade gaskammarinkastarna i den svenska administrationen och politiken. Kulturen sitter i tapeterna i vår offentliga förvaltning.

Det officiella åsiktsskiftet efter Stalingrad var lite grand som nu, när alla som förr var karriärsossar har blivit karriärmoderater. Nu finns det knappt någon som vill erkänna att han någonsin varit sosse. Undrar om det inte är de som är de verkligt farliga, som är de potentiella gaskammarinkastarna, som kan göra vad som helst bara någon annan ger order?

Jag vet inte heller hur de kan se sig i spegeln. Bilden är säkert mer komplex, men nog tror jag många saknar samvete, inte kan känna av något sådant över huvud taget.

Man måste verkligen fråga sig, om vi någonsin kan bli av med det här i Sverige? Åtminstone tror jag inte att det någonsin försvinner om vi har så långt mellan den bild som massmedia målar upp och verkligheten.

Hela tiden kokar det ned till samma sak. Skurkarna i massmedia är det som vi måste komma till rätta med. Det är de som håller folket sovande sin Törnrosasömn och gör det möjligt för politiken och maktapparaten att fara fram på det här sättet. Massmedia förskönar och täcker över, tiger om det som är känsligt och gör på det sättet det möjligt för gangstermetoderna att fortsätta.

Anonym sa...

Ja det är skandal att vi inte har en press i Sverige som granskar makten och står på folkets sida, Pressstödet lika med muta fungerar väl som förtäckt censur. Hjärnflyckten under stora emigrationen och att inteligensen som sagt flöt iväg med Tornälven har väl gjort sitt till som det är.
SD