måndag 19 december 2011

Läsvärt

.
Staffan Heimerson skriver bra i Aftonbladet om den europeiska krisen:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/staffanheimerson/article14097891.ab

Tänkte lägga in en kommentar men det gick inte för oss som är så gammaldags att vi inte är övertygade om att Facebook nödvändigtvis är en välsignelse som drabbat mänskligheten. Så jag skriver väl kommentaren här istället:

Mycket bra Staffan Heimerson. Till den långa raden med elände kanske man även kan foga ett pensionssystem som också havererar. Och så har jag en liten invändning. Vi har nog redan teknokrater istället för folkvalda, eller möjligen psykopater. De genom sina partilistor ”folkvalda” är nog bara en kuliss som psykopaterna håller sig med för att det är bekvämt. Återstår således att se om vi även ska begåvas med ”en stark ledare med mustasch” som kan organisera psykopaterna. Men hans värv utför de redan, fast med Jönssonligans organisation och samhällsnytta.

Övertorneå den 19 december 2011
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Anonym sa...

Psykopaterna i Juholtsaffären har de verkligen visat upp sina psykotrynen. Interna strider jävelskap och påhopp i eget girigburkssyfte. Juholt ut som Lestadius likodoxia förlåt. Skulle man få leva fem liv till skulle man inte lära sig att fatta avsikten med deltagandet i alla salonger. Här skäller de på Kent Ö som bannhundar och när det är val prickar de in tomten. Tur att man inte gav sig in på den banan. Karl P min kommuns chef finns det värre hycklare än han. Han är säkert toffel han verkar som kuvad. BH