måndag 24 oktober 2011

Politiskt korrupt myndighetsutövning i Haparanda

.
Idag har Ekfors personal kopplat över alla återstående kunder från den gamla 20 kV ledningen genom Mattila till den nya och tagit den gamla ur bruk. Precis som min personal uppgav på fredag att skulle komma att ske. Strax innan idiotkopplet bröt strömmen för sju timmar helt opåkallat.

Det förstärker ytterligare bilden av politiska pajaskonster av Elsäkerhetsverket och Vattenfall. Vad var det som gjorde det så viktigt att göra Ekfors kunder strömlösa fredag kväll, eller möjligen över helgen som kanske agendan var?

Var det så enkelt som att psykopaterna trodde att de skulle gå i land med att påstå att de var ”tvungna” att koppla bort nätet och skylla avbrottet på Ekfors? I syfte att sabla ned mig och Ekfors? Kanske.

Eller finns det en annan dold agenda?

Det är ju ganska hög stupiditetskoefficient på att korrespondera med en ”tvångsförvaltare” som inte har något med företagsdriften att göra för att sedan underlåta att korrespondera med oss som driver nätet. Ett syfte skulle kunna vara att försöka kollra bort kunderna och få dem att tro att det är Gullesjö som driver nätet. Jag vill gärna läsa in någon djupare mening i detta. Kanske var det den maktgalne Sven-Erik Bucht som hade intrigerat i bakgrunden. Han vill förstås gärna visa sig på styva linan i dagarna. Och det här gick ju åt helvete som det mesta som Sven-Erik ägnar sin suspekta omsorg. Så det tyder möjligen på att han är inblandad.

Fast å andra sidan har ju inte Fredrik Sjödin visat prov på någon större förmåga så här långt. Det bådar inte gott för elsäkerheten i framtiden om han ska vara elsäkerhetsinspektör. Han som inte kan hantera ett järnspett ens. Det är ju alldeles för många rörliga delar på det. Typiskt honom förresten att komma dragande en så löjlig förevändning som att stolpar eller linor skulle vara akut nära att falla ned. Han måste tro att befolkning i Tornedalen är helt efterbliven eftersom han kommer dragande med en så urbota stupid förevändning.

Kanske övertolkar jag detta? Det kanske är så enkelt som att det gick som det gick därför att Fredrik Sjödin och de övriga krutuppfinnarna på Elsäkerhetsverket var ute och gjorde sitt bästa. Man får väl ändå hoppas att det inte är så enkelt.

Övertorneå den 24 oktober 2011
Mikael Styrman
.

1 kommentar:

Anonym sa...

Detta förvånar mig inte mycket..
Trakasserierna, är likvärdiga, och har sina förklaringar, historiskt.
Men då fås all politiskt kunnande, helt läggas ner. Ingen hämnd, pompöshet. Bara relevanta fakta.
Ska som swensk medborgare bistå då jag inser att brott begås på oskyldiga ovetandes. Tyvärr blir det jobbigt, ifall..
Advokati tar över, under översikt.
Ett nyckelord att prövas på Swe Bolagsfolk = "STAIRCASER".
E: knightir@hotmail.com