torsdag 17 mars 2011

Vems minister?

.
Klicka på bilden för att se hela

9 kommentarer:

Vattenfall sa...

...du verkar ha gott om tid att göra skyltar. Vore det inte en bättre idé att försöka sköta om företaget, så slapp du straffas?!

Det är väl ingen i Ötå som bryr sig om vad du skriver på väggen, du vill ju bara komma med i Kuriren och NSD.

Klipp dig och skaffa ett jobb!

Mikael Styrman sa...

Jag gör skyltar när det behövs. Har avsiktligt avhållit mig från det för att ge den organiserade brottsligheten en möjlighet att rädda ansiktet. Tyvärr uppfattade de det som ett svaghetstecken istället för en försonande invit.

Sist var väl 2006. Det är fem år sedan. Tycker Du att det är mycket? Vilken skyddad verkstad hör Du hemma på i så fall?

Det verkar vara tvärtom. Ju bättre jag sköter företaget, desto fler hinder reser AB Organiserade Brott och desto piggare är de på att låsa in mig i politiskt fängelse.

Det jag skriver på bloggen och väggen är väl inte så mycket med tanke på Övertorneåborna, Kuriren och NSD. Det är för att människor var som helst i landet, ja till och med var som helst i världen, som kan tänka själva, ska få den information som media annars censurerar.

Det är väl det som stör dig, din anonyma Braveheart?!

Anonym sa...

Vad tycker Linda Y om din version av en dödskalle?

/Karl

Anonym sa...

Kanonbra!!!

Ge dig inte Mikael!
Stå på dig och visa att rättvisa är inte ett olagligt ministerstyre!

Mikael Styrman sa...

Svar till Karl:

Det har jag ingen koll på.
Du får nog fråga henne själv om Du vill veta.

Anonym sa...

Man skall vara rädd om sina vänner.

/Karl

ulf sa...

Mauds storskaliga vindkraft är det största luftslott som byggts någonsin. Det kommer att kosta varje svensk familj 10tusen om året, tills idiotin avbryts och vi står där med ett förstört landskap och ett gigantiskt problem att återställa marken. Va fan finns det inga människor som kan tänka klart längre, bara en bunt lögnaktiga girigbukar. Våran vattenkraft töms ut för att säljas på kalleankabörsen för några ören och hålla styrkraften till vindidiotiparkerna 80% av tiden!!!
När magasinen är tomma till vintern, köper vi kolkraft då? Miljövänligt!!!! Kommunalråden som har vetorätten låter sig korrumperas och kör över sina innevånare...jävla kräk.

Mikael Styrman sa...

Svar till Karl:

I nöden prövas vännen heter det.

Vänner som skapar nöden, eller komfortabelt betraktar den, kallas inte vänner utan något helt annat.

Men i övrigt håller jag helt med Dig.

Mikael Styrman sa...

Svar till Ulf:

Jag kan inte annat än hålla med Dig.

De där vindkraftplanerna är som ett eko från tidigt 1970-tal. De präglas av den storsvenska något rasistiska synen på omvärlden. De präglas av tron att vi alltid kommer att ha det bra, bättre än alla andra, att omvärlden aldrig kommer att komma upp till vår nivå, att de aldrig blir konkurrenskraftiga, att übersvensken är för alltid överlägsen och att vi därför kan använda pengarna hur som helst. De där illusionerna tog Palme och de andra galningarna död på redan i början av 1970-talet för alla som använder huvudet till något annat än att bara bära upp mössan med.

Fortfarande finns de alltså kvar - de där som tror att man kan agera hur ansvarslöst som helst och att det ändå kommer att gå bra. Jag tycker att det är fantastiskt mitt i allt förfallet att de så totalt lyckas avskärma sig från verkligheten.

I en eventuell framtid då det inte finns något annat att tillgå, om framtiden skulle se ut så, då kan vindkraften vara ett bra alternativ. Om valet står mellan vind eller ingen energi alls. Och så blir det kanske inte, åtminstone inte här och under vår livstid.

Under alla övriga förhållanden betjänar vindkraftsplanerna det här samhället bäst genom att slutförvaras i det runda pappersarkivet....