onsdag 1 december 2010

Den organiserade brottsligheten behåller greppet

.
Enligt uppgifter i SVT:s Text-TV idag, som i sin tur citerar Expressen, ska före detta KU-ordföranden Berit Andnor leda den nationalsocialdemokratiska valberedningen. I valberedningen förväntas även före detta ”Starke man” i Göteborg, Göran Johansson, ingå.

Större än så är med andra ord inte skammen i (s)-toppen.

Att ha gjort Göteborg till vad som nu kallas ”Europas mest korrumperade stad” och placerat in sin dotter som tronarvinge, meriterar således till att utse vilka som ska leda "förnyelsen" av (s).

Full fart framåt - strunta i torpederna, skulle man kunna säga att gäller. Rädslan för väljarna är då inte särskilt stor i (s).

Så gick det med den förnyelsen.

Men, det är klart att brottslingarna skyddar sig. En förnyelse av (s) skulle på sikt leda till att många brottslingar som sökt sig till politiken dels skulle kunna komma att få sparken från köttgrytorna, dels kunde riskera att bli åtalade för sina skurkstreck.

Men det kan nog leda till att partiet spricker. Det är långt ifrån säkert att yngre generationers socialdemokrater vill vara brottslingar, som tidigare generationer i många fall valt att vara.

Övertorneå onsdagen den 1 december 2010
Mikael Styrman
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var debatt i riksdagen om Ekfors, Fruktansvärt hur mobben går på, Och hur kan Maud Olofsson stå där och säga att det blir tvångsinlösen efter tvångsförvaltningen ???

Mikael Styrman sa...

Svar till Anonym:

Se min kommentar i egen blogg med namnet ”Mobbens härjningar i riksdagen”.